Császló

Felhívás partnerségi egyeztetésre

PARTNERSÉGI EGYEZTETÉS ÉS LAKOSSÁGI FÓRUM HIRDETMÉNYE

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

Császló Község Önkormányzat Képviselő-testülete a településkép védelméről szóló 6/2017. (XII.20.) önkormányzati rendeletét módosítja.

A módosítás tárgya:

A VODAFONE távközlési szolgáltató mobil távközlési torony megépítésé tervezi Császló településen, mely távközlési torony – a település közigazgatási területén keresztülhaladó 4128. sz. és 4146. sz. összekötő utakat is érintően - megközelítőleg teljes lefedését, ellátását mobil hang és adatszolgáltatással biztosítaná, melynek megvalósítása érdekében módosul a településképi rendelet.

A településkép védelméről szóló rendelet módosítás dokumentációja a Polgármesteri Hivatal titkárságán ügyfélfogadási időben megtekinthető.

A helyi kötelező partnerségi egyeztetés a 419/2021. (VII. 15.) Korm.rendelet 62.§ (1) bek. b) pontja értelmében az E-Tér felületen zajlik.

Az E-Tér felületen történő véleménynyilvánítás folyamata a következő:

Partner az IDM-ben legalább Magányszemélyként regisztrált legyen és a rendszerbe bejelentkezzen. A regisztrációhoz segédletet az OÉNY regisztrációs segédlet oldalon talál.

(https://www.eepites.hu/sites/default/files/csatolmanyok/utmutato_az_oeny_regisztraciohoz_2.pdf) A fenti leírást részletesebben és ábrákkal kiegészítve a Felhasználói kézikönyv – E-TÉR című dokumentum 5. és 7. fejezetében talál.

Fontos, hogy az előzetes véleményezési szakaszban csak a partner ad véleményt, a véleményezési szakasz kezdetétől számított 10 napon belül a 419/2021. (VII. 15.) Korm.rendelet 68.§ (2) a) pontja értelmében!

A településkép védelméről szóló rendelet módosítással kapcsolatban lakossági fórum kerül megrendezésre

  1. március 13-án, 9:00 órakor

a Polgármesteri Hivatalban, melyre a Partnereket tisztelettel meghívjuk. Amennyiben az E-tér felületen a partnernek nincs lehetősége véleményt feltölteni, úgy véleményét az Önkormányzat felé írásban eljuttathatja a hivatal@csaszlo.hu email címre, vagy személyesen beadhatja ugyanazon határidőig, mint az E-tér-ben történő feltöltési lehetőség, vagyis a véleményezési szakasz kezdetétől számított 10 napon belül.

Letöltés (pdf): Felhívás partnerségi egyeztetésre

2023. március 06.